Nails

Gelish Harmony


Make-Up

Make Up For Ever
Dat make-up artiesten over de hele wereld gek zijn van Make Up For Ever is te verklaren door de professionaliteit waarin de producten ontstaan en de geloofwaardigheid van creatrice Dany Sanz.
Wanneer Dany Sanz en Jacques Waneph Make Up For Ever tot leven brachten, in 1984, was hun prioriteit om een antwoord te geven aan de behoeften van de podium,-en mode wereld. Onwetend dat hun bedrijf zeer snel zou uitgroeien tot een groots topmerk, dat internationaal succes geniet bij eerst de professionele make-up artiesten en later ook uitgebreid geliefd wordt bij het algemene publiek..


Bellapièrre
Bellapièrre werd in 2005 in Amerika opgericht door David Oren. Het is een van de snelst groeiende cosmeticabedrijven in de wereld. Bella is het Italiaans woord voor 'mooi' en Piere is het Frans woord voor 'steen', dus Bellapièrre betekent 'mooie steen'. Al de minerale producten zijn gemaakt van een steen/rots, genaamd Mica. Bellapièrre is dus een mineraal make-ip merk, dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Onze ambassadrice voor het met is dan ook la bella 'Belle Perez'.
Bellapièrre heeft verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up (zoals City Awards Finalist - Cosmetic Innovator of the year 2016, Natural Health International Beauty Awards 2016).

Waarom kiezen voor Bellapièrre?

 1. - Bevat geen bismutoxychloride, talk, oliën, addititieven, vulstoffen of andere potientieel schadelijke ingrediënten
 2. - Bestaat uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide
 3. - Aanbevolen door dermatologen, want we zijn hypoallergeen
 4. - Niet-comedogeen en olievrij, waardoor de poriën niet zullen verstoppen
 5. - Heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschappen
 6. - Biedt UVA en UVB-bescherming SPF 15-20
 7. - Zorgt voor een volledige dekking voor alle huidtypes
 8. - Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

Hair

Pink Pewter
Pink Pewter had de wens om een lijn modieuze haaraccessoires te ontwerpen, waarmee je niet alleen een compleet nieuwe look kan creëren of een oude look nieuw leven in kan blazen maar die tegelijkertijd ook naadloos aansluit bij de laatste modetrends. Pink Pewter wordt geïnspireerd door de nieuwste stoffen, kleuren, snit en materialen met als resultaat prachtige, bijzondere ontwerpen die steeds populairder worden. Inmiddels is Pink Pewter uitgegroeid tot een vooraanstaand modeproduct, waardoor het veel vrouwen en meisjes aanspreekt die er fashionable uit willen zien.

Skin

Clephar (Belgisch labo voor huidverbetering)

 1. De Clephar garantie:
 2. - Up to datehightech formules
 3. - Niet commedogeen
 4. - Vrij van dierlijke werkstoffen
 5. - Dierproefvrij
 1. Clephar is vrij van:
 2. - Minerale oliën
 3. - Parabenen
 4. - Propyleen glycol
 5. - Weinig of geen chemische emulgatoren
 6. - Weinig en met precisie gekozen bewaarstoffen
 7. - Natuurlijke basisoliën
 8. - Natuurlijke parfums (weinig tot geen)


Filosofie:
Wij kiezen ervoor je huid een frisse en heldere uitstraling te geven als weerspiegeling van je innerlijke, stralende schoonheid. Wij geloven in de kracht van de wetenschap die er steeds meer in slaagt het huidverouderingsproces tegen te gaan. We hebben geleerd hoe we huidcellen kunnen beschermen en stimuleren. We kunnen je huid op die manier heel wat van haar jeugdigheid laten behouden. We geloven dat een effectieve schoonheidsbehandeling hand in hand gaat met een intens wellness gevoel. We geloven in elegantie ‘luxe zonder overdaad’ zonder franjes. We ontwikkelen texturen die licht en comfortabel aanvoelen, verpakkingen die opvallen door hun soberheid en producten met een maximum aan actieve bestanddelen. Alle werkstoffen, waarvan we weten dat ze de huid optimaliseren, worden maximaal aangewend. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.